Kaligrafická pero Mont Marte - 8ks

kliknutím zvětšíte
Kaligrafická pero Mont Marte - 8ks
Kaligrafická pero Mont Marte - 8ksKaligrafická pero Mont Marte - 8ksKaligrafická pero Mont Marte - 8ks
ks
Kód:BAR464
Cena s DPH : 199,00 Kč
DPH:21 %
Dostupnost:ihned

Slovo kaligrafie pochází z řečtiny a vzniklo spojením dvou slov kallos (krása) a grafos (psaní).

Obsahuje:

  • 1 kaligrafické pero
  • 2 kaligrafické hroty s gumovými úchyty (hroty: tenký a široký)
  • 4 bombičky s černým inkoustem
  • návod s cvičnými listy

Praktické rady
Vložení inkoustové bombičky

  • Krok 1: Chcete-li vložit inkoustovou bombičku, jemně odšroubujte černý hrot kaligrafického pera a vložte bombičku (nejprve menším otvorem) do otvoru.
  • Krok 2: Přidržte vloženou inkoustovou bombičku na silném povrchu (například na desce stolu) a pevně na pero zatlačte, aby kazeta zapadla na místo. Když hrot pera pronikne hřbetem bombičky, uslyšíte cvaknutí.
  • Krok 3: Před použitím našroubujte hrot zpět na pero a postavte kaligrafické pero na minutu nebo dvě do svislé polohy. Poté jej jemně přitiskněte na kousek papíru, aby začal proudit inkoust (mělo by stačit jen několik tahů, aby inkoust začal proudit).

Nyní jste připraveni začít psát!

Používání pera

  • Aby inkoust tekl hladce, držte pero vždy tak, aby byl úhel hrotu vůči papíru mezi 30 a 45 stupni (kaligrafická pera nejsou určena k používání stejným způsobem jako pera kancelářská).

Péče

  • Chcete-li udržet hroty v dobrém stavu, vždy je po dokončení vaší práce očistěte a vraťte do krabičky.
  • Po delším používání hroty omyjte pod vlažnou vodou a pečlivě osušte měkkým hadříkem.
  • Nenechávejte na hrotu zaschnout inkoust, protože by přestal téct.
  • Po vyčištění a vysušení nasaďte uzávěr zpět.
  • Pero přenášejte a skladujte ve svislé poloze (hrotem nahoru), abyste zabránili vytečení.

Pošlete odkaz svému známénu

Vaše jméno
Váš email
Email Vašeho známého
Opište kód z obrázku antispam

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace