VRCHNÍ KRAKELOVÁNÍ: Sada PENTART dvousložková syntetická 2x50ml, Dvousložkový krakelovací lak na vodní bázi pro vytvoření velmi jemných trhlin

VRCHNÍ KRAKELOVÁNÍ: Sada PENTART dvousložková syntetická 2x50ml, Dvousložkový krakelovací lak na vodní bázi pro vytvoření velmi jemných trhlin

kliknutím zvětšíte
VRCHNÍ KRAKELOVÁNÍ: Sada PENTART dvousložková syntetická 2x50ml, Dvousložkový krakelovací lak na vodní bázi pro vytvoření velmi jemných trhlin
ks
Kód:BAR462
Výrobce:PentArt
Cena s DPH : 140,00 Kč
DPH:21 %
Dostupnost:ihned
EAN: 5997412753349

Vrchní krakelování nebo-li Italské krakelování se od klasického liší v tom, že praskliny se vytvářejí až na samotném závěru – tedy při posledním kroku. Místo závěrečného laku použijete tuto sadu, do vytvořených trhlinek vetřete patinu a obrázek bude vypadat staře.
Sada obsahuje kompletní návod, dvě lahvičky laku – nebo-li KROK 1 a KROK 2 a 50 ml.
KROK 2 je na syntetické bázi - není vodě odolný, proto se nemůže lakovat akrylovým lakem (či jiným lakem na vodní bázi). Lakuje se lakem na bázi rozpouštědla. Štětec se opláchne v rozpouštědle.
1) Na hotové dílo (tedy na samotný ubrousek, ale i rámeček, dřevo, sádru, lepenku, kov) nanesete KROK 1 a necháte uschnou.
2) Poté na suchý povrch nanesete v rovnoměrném množství KROK 2. Prasklinky by se Vám měly objevovat během 15 – 20 minut.
3) Do prasklinek vetřete OLEJOVOU BARVU a necháte zaschnout.
4) Celé dílko přelakujete závěrečným lakem na bázi rozpouštědla.
 

 

Historie ceny:

2023 - 159 Kč

2024 - 179 Kč

2025 - 140 Kč

 

Nevhodné pro děti do 3 let Nevhodné pro děti do 3 let.

Výrobce podle GPSR: Pentacolor H-1103, Budapest, Gyömrői út 86. info@pentacolor.hu

Související zboží - VRCHNÍ KRAKELOVÁNÍ: Sada PENTART dvousložková syntetická 2x50ml, Dvousložkový krakelovací lak na vodní bázi pro vytvoření velmi jemných trhlin

Pošlete odkaz svému známénu

Vaše jméno
Váš email
Email Vašeho známého
Opište kód z obrázku antispam

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace